Aselkon MX10-S Wood PCP-Luftgevær - 4,5 mm.

3.999,00 kr.
På lager
SKU
MX20124146SS21-AG
Leveringstid: 1-3 hverdage

Aselkon MX10-S PCP-luftgeværet er stort set identisk med dens “storebror” MX10, men er kun 65 cm. lang, hvilket gør denne udgave endnu mere kompakt og manøvredygtig. På trods af det korte løb, så er MX10-S stadig et kompakt Bullpup PCP-luftgevær, som både byder på høj udgangshastighed, indbygget luftregulator og et præcision løb med lydisolering. 

Det kompakte Bullpup skæfte er fremstillet i luksus tyrkisk valnød med flotte udskæringer, som har fået en oliebehandling der gør overfalden glat og skinnende. Skæftet er lavet med Aselkons særlige Ergonomic Grip håndtag og støttede thumbhole, som gør luftgevær oplagt til ståede skydning. På bagsiden er den udstyret med en skulderpude i deres stødabsorberende Comfort Recoil materialer, og har et vertikalt justerbart kindstykke til både venstre- og højreskytter.

MX10-S er udstyret med et teknisk PCP-system, hvor en 275cc stor luftcylinder fyldes til maksimum 200 bar med en PCP-pumpe, PCP-kompressor eller dykkerflaske med påfyldningsstuds. Når luftcylinder er fyldt kan der afgives helt op til ca. 55 skud via de medfølgende 14-skudsmagasin, og der opnåes en udgangshastighed på hele 255 m/s med almindelige blyhagl.  

Ligesom de andre PCP-luftgevær i MX-serien er MX10-S også udstyret med en indbygget luftregulator, som hjælper med til styre lufttrykket fra det kraftige PCP-system. Regulatoren sikre at systemet får præcis samme mængde luft ved hvert skud, uanset hvor meget luft der er tilbage i luftcylinderen. Dette er med til at sikre en bedre præcision og at alle skud bliver 100% identiske. Lufttrykket i cylinderen kan hele tiden overvåges fra en indbygget luftcylinder på siden af luftgeværet. 

Sammen med PCP-systemet har MX10-S Wood fået Aselkons eget kvalitets aftræk. Dertil er PCP-systemet lyddæmpet via et stålløb med lydisolering og riffelgang.

Aselkon MX10-S Wood PCP-luftgeværet leveres i geværkuffert med to magasiner, fyldestuds, olie, o-ringe, unbrakonøgle og manual. 

Bemærk: Farven på træskæftet afviger fra produktion til produktion. 

Bemærk: Leveres uden kikkertsigte.

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Aselkon.

Model: MX10-S Wood.

Land (Brand): Tyrkiet.

Produktionsland: Tyrkiet.  

Våbentype: PCP-luftgevær.

System: PCP-system.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: 2 stk. 14 skudsmagasin.

Magasin kapacitet: 14 hagl.

Luftcylinder størrelse: 275cc.

Max. lufttryk på cylinder: 200 bar.

Antal skud pr. fyldt cylinder: Ca. 55 skud.

Indbygget regulator: Ja. 

Indbygget manometer: Ja. 

Justerbar tryk/hastighed: Nej.

Fyldestuds medfølger: 1 stk.

Antal magasin medfølger: 2 stk.

Udgangshastighed: 255 m/s.

Udgangshastighed PBA:

Skæfte: Tyrkisk valnød.

Kindpude: Comfort.

Skulderpude: Gummi.

Justerbar kolbe:  Nej.

Skytte: Vestre og højre.

Vægt: 2,6 kg.

Løbslængde: 50 cm.

Total længde: 77 cm.

Riffelgang: Ja.

Sikring: Manuel.

Aftræk: 2-trins Aselkon.

Stempel: PCP.

Lyddæmper: Lyddæmpet Løb (Fully Shrouded Barrel).

Lyddæmpet løb: Aselkon Silencer FSB.

Skinne til kikkert: 22 mm.

Skinne til udstyr: Nej.

Sigtemidler: Intet.

Kikkert medfølger: Intet.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Magasin, fyldestuds, geværetui, o-ringe, umbrakonøgle og manual.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved