Aselkon MX10-S Wood Bullpup Combo PCP-Luftgevær - 4,5 mm.

Tilbudspris 4.500,00 kr. DU SPARER 13% 5.147,00 kr.
På lager
SKU
MX20124146_COMBOSS24-AG
Leveringstid: 1-3 hverdage

Det komplette sæt af Aselkon MX10-S Wood Bullpup PCP-luftgevær leveres med en effektiv Borner Black PCP-pumpe og en hurtigkoblingsstik fra Best Fittings i Storbritannien, hvilket giver dig alt, hvad du skal bruge for at nyde spændende og sjov skydeaktivitet med et PCP-luftgevær. Aselkon MX10-S Wood er en mere kompakt version af det allerede kompakte MX10 Bullpup PCP-luftgevær fra Aselkon i Tyrkiet. Skæftet forbliver det samme, men med et reduceret løbslængde for øget kompakthed og letvægts håndtering. Selv med sit mindre design, bibeholder MX10-S Wood fuld funktionalitet som et PCP-luftgevær med høj udgangshastighed, et magasin med plads til 14 skud og fremragende præcision.

Dette kit indeholder en kraftig Borner Black PCP-pumpe med en tre-trins vandudskiller, som er i stand til at pumpe op til 300 bar. For at sikre optimal beskyttelse af dit luftgevær eller luftpistol mod skidt, snavs og fugt i PCP-systemet har pumpen en indbygget vand- og olieudskiller. Den medfølgende Boner Black PCP-pumpe leveres med en robust slange, der er forsynet med en metalring, som både beskytter den og gør den nem at folde sammen. Slangen kan let afmonteres og har en lynkobling med 1/8” gevind. Desuden inkluderes en Best Fittings Quick Coupler plug lynkobling, som kan tilsluttes direkte til Aselkon MX10-S Wood Bullpup PCP-luftgeværet.

MX10-S skyder som den originale MX10 på Aselkons eget PCP-system, hvor en 275cc stor luftcylinder fyldes til 200 bar enten via en PCP-kompressor, en PCP-pumpe eller en dykkerflaske med fyldestuds. Derefter kan der afgives op til ca. 55 skud med en udgangshastighed på hele 255 m/s, før PCP-systemet og luftcylinderen igen kræver luft. Systemet anvender et 14-skudsmagasin og er udstyret med en indbygget luftregulator, som konstant sikrer, at PCP-systemet får den samme luftmængde ved hvert skud, uanset hvor meget luft der er tilbage i luftcylinderen. Desuden har MX10-S to manometre, der gør det muligt at overvåge både lufttrykket i cylinderen og luftregulatoren.

Det kompakte bullpup-skæfte på MX10-S er lavet af luksuriøst tyrkisk valnød og er prydet med smukke udskæringer. Skæftet er blevet behandlet med olie for at give en flot og blank finish, hvilket også gør geværet mere eksklusivt at se på i forhold til udgaven med kunstskæfte. Det ergonomiske skæfte har støttede thumbhole håndtag, en stødabsorberende skulderpude og en lille kindpude, hvilket gør det velegnet til både venstre- og højrehåndsskytter.

Ligesom de andre PCP-luftgeværer i MX-familien har MX10-S Wood ikke indbygget sigtemiddel, men kræver anvendelse af et kikkertsigte. Derfor har luftgeværet en 22 mm monterings skinne på oversiden til fastgørelse af kikkertsigte.

Aselkon MX10-S Wood PCP-luftgeværet leveres i en geværkuffert sammen med to magasiner, fyldestuds, olie, O-ringe, unbrakonøgle og manual.

Bemærk: Leveres uden kikkertsigte.

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Aselkon.

Model: MX10-S Wood Combo.

Land (Brand): Tyrkiet.

Produktionsland: Tyrkiet.  

Våbentype: PCP-luftgevær.

System: PCP-system.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: 2 stk. 14 skudsmagasin.

Magasin kapacitet: 14 hagl.

Luftcylinder størrelse: 275cc.

Max. lufttryk på cylinder: 200 bar.

Antal skud pr. fyldt cylinder: Ca. 55 skud.

Indbygget regulator: Ja. 

Indbygget manometer: Ja. 

Justerbar tryk/hastighed: Nej.

Fyldestuds medfølger: 1 stk.

Antal magasin medfølger: 2 stk.

Udgangshastighed: 255 m/s.

Udgangshastighed PBA:

Skæfte: Tyrkisk valnød.

Kindpude: Comfort.

Skulderpude: Gummi.

Justerbar kolbe:  Nej.

Skytte: Vestre og højre.

Vægt: 2,6 kg.

Løbslængde: 50 cm.

Total længde: 77 cm.

Riffelgang: Ja.

Sikring: Manuel.

Aftræk: 2-trins Aselkon.

Stempel: PCP.

Lyddæmper: Lyddæmpet Løb (Fully Shrouded Barrel).

Lyddæmpet løb: Aselkon Silencer FSB.

Skinne til kikkert: 22 mm.

Skinne til udstyr: Nej.

Sigtemidler: Intet.

Kikkert medfølger: Intet.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Borner Black PCP-Pumpe, Best Fittings Quick Coupler plug lynkobling, magasin, fyldestuds, geværetui, våbenolie o-ringe, umbrakonøgle og manual.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved