Aselkon MX10-S Camo Max5 Bullpup PCP-Luftgevær - 4,5 mm.

3.999,00 kr.
På lager
SKU
MX20124176SS21-AG
Leveringstid: 1-3 hverdage

Aselkon MX10-S Camo Max5 Bullpup PCP-Luftgeværet er en særlig udgave af Aselkons kompakte MX10-S, hvor skæftet er lavet i fede camouflage-farver. På alle andre områder, er MX10-S identisk med den originale MX10-S Woos og Black, hvilket betydet at man her får et ultra kompakt PCP-luftgevær, høj udgangshastighed og indbygget luftregulator med manometer. Et perfekt PCP-luftgevær til skytten der er på jagt efter et fuldblod Bullpup-luftgevær, men som gerne vil have et der skiller sig ud fra mængden. 

MX10-S Camo Max5 er bygget på samme PCP-system, som de andre PCP-luftgevær fra Aselkon, og derfor også udstyret med en stor 275cc luftcylinder. Den fyldes via dykkerfalske med adaptor, PCP-luftpumpe eller PCP-kompressor til maksimum 200 bar, hvorefter der kan afgives op til Ca. 55 skud med en udgangshastighed på hele 255 m/s inden luftcylinderen igen har brug for luft. 

PCP-systemet i MX10-S er udstyret med en indbygget regulator, som styre det tryk systemet får, og sikre dermed at der frigives præcis samme mængde luft ved hvert skud. Dette giver både en bedre præcision, 100% ensartethed i hvert skud og dermed en forbedret skydeoplevelse. Både lufttryk i cylinder og regulator kan overvåges fra hvert sit manometer, som er indbygget i skæftet på luftgeværet. 

MX10-S Camo Max5 skiller sig som nævnt ovenfor ud på sit særlige skæfte i camouflage-farver. Skæftet er ligesom de andre MX10’er lavet med støttede thumbhole-håndtag, skulderpude i stødabsorberende gummi og dobbelt kindpude til både venstre- og højrehåndsskytter. På oversiden har MX10-S Camo Max5 en 22 mm. rail til montering af kikkertsigte.

Aselkon MX10-S Camo Max5 Bullpup PCP-luftgeværet leveres i geværkuffert med to magasiner, fyldestuds, olie, o-ringe, unbrakonøgle og manual. 

Bemærk: Leveres uden kikkertsigte.

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Aselkon.

Model: MX10-S Camo Max5.

Land (Brand): Tyrkiet.

Produktionsland: Tyrkiet.  

Våbentype: PCP-luftgevær.

System: PCP-system.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: 2 stk. 14 skudsmagasin.

Magasin kapacitet: 14 hagl.

Luftcylinder størrelse: 275cc.

Max. lufttryk på cylinder: 200 bar.

Antal skud pr. fyldt cylinder: Ca. 55 skud.

Indbygget regulator: Ja. 

Indbygget manometer: Ja. 

Justerbar tryk/hastighed: Nej.

Fyldestuds medfølger: 1 stk.

Antal magasin medfølger: 2 stk.

Udgangshastighed: 255 m/s.

Udgangshastighed PBA:

Skæfte: Syntetisk materiale.

Kindpude: Comfort.

Skulderpude: Gummi.

Justerbar kolbe:  Nej.

Skytte: Vestre og højre.

Vægt: 2,600 kg.

Løbslængde: 50 cm.

Total længde: 77 cm.

Riffelgang: Ja.

Sikring: Manuel.

Aftræk: Aselkon.

Stempel: PCP.

Lyddæmper: Lyddæmpet Løb (Fully Shrouded Barrel)

Lyddæmpet løb: Aselkon Silencer FSB

Skinne til kikkert: 22 mm.

Skinne til udstyr: Nej.

Sigtemidler: Intet.

Kikkert medfølger: Intet.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Magasin, fyldestuds, geværetui, o-ringe, våbenolie, umbrakonøgle og manual.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved