Aselkon MX10-S Black Bullpup PCP-Luftgevær - 4,5 mm.

3.999,00 kr.
På lager
SKU
MX20124156SS21-AG
Leveringstid: 1-3 hverdage

Aselkon MX10-S Black Bullpup PCP-Luftgeværet er ekstra kort udgave af den kompakte MX10 Bullpup PCP fra tyrkiske Aselkon. Her er skæftet identiske, men den har fået et lidt kortere løb, som gør den endnu mere kompakt, håndterbar og let. Trods det kompakte design, så er MX10-S Black stadig et fuldt udstyret PCP-luftgevær med både høj udgangshastighed, 14-skudsmagasin og høj præcision. Perfekt til skytten der ønsker et anderledes luftgevær uden at gå på kompromis med ydeevne og egenskaber. 

MX10-S skyder ligesom den originale MX10 på Aselkons eget PCP-system, hvor en 275cc stor luftcylinder fyldes til 200 bar via PCP-kompressor, PCP-pumpe eller dykkerflaske med fyldestuds. Herefter kan der afgives helt op til ca. 55 skud med en udgangshastighed på hele 255 m/s inden PCP-systemet og luftcylinderen igen har brug for luft. Systemet skyder fra et 14-skudsmagasin og har indbygget luftregulator, som hele tiden sikre at PCP-systemet får samme mængde luft ved hvert skud uanset hvor meget luft der er til bage i luftcylinderen. PCP-systemet i MX10-S er derudover udstyret med hele to manometre, som gør det muligt at overvåge både lufttrykket i cylinderen og luftregulatoren. 

Det kompakte bullpup-skæfte på MX10-S er fremstillet i let og vedligeholdelsesfrit syntetisk materiale, som betyder at man spare Ca. 250 gram i forhold til MX10 Wood der har et skæfte i tyrkisk valnød. Skæftet er lavet med støttede thumbhole håndtag, stødabsorberede skulderpude og en lille kindpude, som gør det muligt for både venstre og højrehåndsskytter at bruge luftgeværet. 

Ligesom de andre PCP-luftgeværet i MX-familien, har MX-S Black ikke noget fast sigte, men skal anvendes sammen med et kikkertsigte. Derfor har luftgeværet en 22 mm. montageskinne på oversiden til fastgørelse af kikkertsigte.

Aselkon MX10-S Black PCP-luftgeværet leveres i geværkuffert med to magasiner, fyldestuds, olie, o-ringe, unbrakonøgle og manual. 

Bemærk: Leveres uden kikkertsigte.

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Aselkon.

Model: MX10-S Black.

Land (Brand): Tyrkiet.

Produktionsland: Tyrkiet.  

Våbentype: PCP-luftgevær.

System: PCP-system.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: 2 stk. 14 skudsmagasin.

Magasin kapacitet: 14 hagl.

Luftcylinder størrelse: 275cc.

Max. lufttryk på cylinder: 200 bar.

Antal skud pr. fyldt cylinder: Ca. 55 skud.

Indbygget regulator: Ja. 

Indbygget manometer: Ja. 

Justerbar tryk/hastighed: Nej.

Fyldestuds medfølger: 1 stk.

Antal magasin medfølger: 2 stk.

Udgangshastighed: 255 m/s.

Udgangshastighed PBA:

Skæfte: Syntetisk materiale.

Kindpude: Comfort.

Skulderpude: Gummi.

Justerbar kolbe:  Nej.

Skytte: Vestre og højre.

Vægt: 2,6 kg.

Løbslængde: 50 cm.

Total længde: 77 cm.

Riffelgang: Ja.

Sikring: Manuel.

Aftræk: Aselkon

Stempel: PCP.

Lyddæmper: Lyddæmpet Løb (Fully Shrouded Barrel)

Lyddæmpet løb: Aselkon Silencer FSB

Skinne til kikkert: 22 mm.

Skinne til udstyr: Nej.

Sigtemidler: Intet.

Kikkert medfølger: Intet.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Magasin, fyldestuds, geværetui, våbenolie o-ringe, umbrakonøgle og manual.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved