Julegaver byttes til og med d. 10. Januar 2022 ×

Aselkon MX10 Black Bullpup Combo PCP-Luftgevær - 4,5 mm.

Tilbudspris 4.500,00 kr. DU SPARER 13% 5.147,00 kr.
På lager
SKU
MX20124126_COMBOSS21-AG

 Julegaver byttes til og med d. 10. Januar 2022

Aselkon MX10 Black Bullpup PCP-Luftgevær i samlet sæt med både Borner PCP-pumpe og en Best Fittings Quick Coupler plug lynkobling. Dermed indeholde dette sæt både PCP-luftgevær, PCP-pumpe og kobling som pakker direkte i Aselkon MX10. Et komplet sæt som gør det muligt at komme i gang med at skyde. Aselkon MX10 Black Bullpup PCP-luftgeværet er endnu et kompakt bullpup PCP fra tyrkiske Aselkon, som både byder på en høj udgangshastighed, stor luftcylinder og indbygget luftregulator. Det kompakte bullpup-design gør ikke bare luftgeværet unikt at se på, men betyder samtid at den er nem at manøvre rundt med og perfekt til stående skydning. 

Dette sæt indeholder tilmed en kraftig Borner Silver PCP-Pumpe med tre-trins vandudskiller, og som kan pumpe helt op til 300 bar. For at undgå skidt, snavs og fugt i luftgeværets PCP-system har PCP-pumpen en indbygget vand- og olieudskiller, som sikre den optimale beskyttelse af luftgeværet eller luftpistolen. Boner Silver PCP-pumpen er udstyret med en kraftig slange, som har en metalring omkring sig, som både beskytter og gør den nem at folde sammen. Slagen kan nemt afmonteres, og har en lynkobling med 1/8” gevind. Sammen med PCP-pumpen følger der en Best Fittings Quick Coupler plug lynkobling til direkte brug i Aselkon MX10 Black Bullpup PCP-luftgeværet.

MX10 Black er botnet fra det sort skæfte i syntetisk materiale identisk med deres anerkendte MX10 Wood. Det syntetiske skæfte betyder først og fremmest, at denne udgave er Ca. 250 gram lettere, men også at skæftet ingen vedligeholdelse kræver og derfor er perfekt til brug i vådt vejr. Skæftet byder dog stadig på både støttede thumbhole-håndtag, stødabsorberede skulderpude, grib og dobbelt kindpude til både venstre- og højreskytter. 

Ligesom Wood-udgaven er MX10 Black også bygget på en kompakt udgave af Aselkons kraftige PCP-system, hvor en 275cc luftcylinder fyldes til 200 bar via dykkerflaske, PCP-pumpe eller PCP-kompressor. Når luftcylinderen er helt fuld kan der afgives Ca. 55 skud via to medfølgende 14-skudsmagasiner inden det igen er nødvendig at fylde luft på. Systemet er tilmed udstyret med en indbygget luftregulator, som sikre at der frigives præcis samme mængde luft i hvert skud uanset hvor meget luft der er tilbage. Lufttrykket i både luftcylinderen og regulatoren kan hele tiden overvåges via to separate manometre på siden af luftgeværet. 

Dette er dog ikke alt, for Aselkon MX10 Black Bullpup PCP-luftgeværet er tilmed udstyret med løb med riffelgang, 22 mm. skinne til montering af kikkertsigte, lydisoleret løb og justerbart kindstykke.

Aselkon MX10 Black PCP-luftgeværet leveres i geværkuffert med to magasiner, fyldestuds, olie, o-ringe, unbrakonøgle og manual. 

Bemærk: Leveres uden kikkertsigte.

Bemærk:

For at købe og anvende luftgevær i Danmark skal du være fyldt 18 år. Luftgevær med en kaliber på 4,5 mm eller derunder kan erhverves og anvendes uden jagttegn og våbentilladelse, og der er ingen specielle krav til opbevaring.

Bestil dit nye luftgevær, luftpistol eller tilbehør inden kl. 14 på alle hverdage – så garanterer vi, at det sendes samme dag.

Alle luftgevær og luftpistoler er kun til levering i Danmark.

Brand: Aselkon.

Model: MX10 Black Combo.

Land (Brand): Tyrkiet.

Produktionsland: Tyrkiet.  

Våbentype: PCP-luftgevær.

System: PCP-system.

Kaliber: 4,5 mm.

Magasin: 2 stk. 14 skudsmagasin.

Magasin kapacitet: 14 hagl.

Luftcylinder størrelse: 275cc.

Max. lufttryk på cylinder: 200 bar.

Antal skud pr. fyldt cylinder: Ca. 55 skud.

Indbygget regulator: Ja. 

Indbygget manometer: Ja. 

Justerbar tryk/hastighed: Nej.

Fyldestuds medfølger: 1 stk.

Antal magasin medfølger: 2 stk.

Udgangshastighed: 261 m/s.

Udgangshastighed PBA:

Skæfte: Syntetisk.

Kindpude: Comfort.

Skulderpude: Gummi.

Justerbar kolbe:  Nej.

Skytte: Vestre og højre.

Vægt: 2,850 kg.

Løbslængde: 53 cm.

Total længde: 80 cm.

Riffelgang: Ja.

Sikring: Manuel.

Aftræk: Aselkon

Stempel: PCP.

Lyddæmper: Lyddæmpet Løb (Fully Shrouded Barrel)

Lyddæmpet løb: Aselkon Silencer FSB

Skinne til kikkert: 22 mm.

Skinne til udstyr: Nej.

Sigtemidler: Intet.

Kikkert medfølger: Intet.

Manual: Engelsk.

Medfølger: Borner Silver PCP-Pumpe, Best Fittings Quick Coupler plug lynkobling, magasin, fyldestuds, geværetui, o-ringe, umbrakonøgle og manual.

© 2015 Airgun. All Rights Reserved